Gyakran Ismételt Kérdések

SZÉP kártyával lehet fizetni?

A Lupán csak a belépőket lehet OTP és MKB SZÉP kártyával lehet fizetni (szabadidő zseb).


Lehet-e foglalni napágyakat?

A Lupa Beach-en és az Lupa Öbölben a napágyak foglalása érkezési sorrendben történik.


Milyen jegyárak vannak érvényben hétköznapi ünnepnapokon?

Hétköznapra eső ünnepnapokon hétvégi jegyárak vannak érvényben.


Van talált tárgyak osztálya?

Van, a Lupa főbejáratánál található főkasszában tudsz személyesen érdeklődni, ha elvesztettél valamit. Telefonon, üzenetben sajnos nem áll módunkban a talált tárgyak kapcsán információt adni.


Van szálláslehetőség?

A főbejárathoz közel, a Lupa Öböl mellett működik a kemping. Foglalni, érdeklődni a lupacamping.hu oldalon tudtok.


CAN I PAY WITH SZÉP CARD?

You can use only OTP and SZÉP cards to pay the entrance fee to Lupa (recreation pocket).


CAN I RESERVE SUNBEDS?

Sunbeds can be reserved on a first come first served basis at Lupa Beach and Öböl Strand. Canopy beds in the Private Beach and the VIP area can be reserved by phone (+36306018929) on the Costes Beach Club website.


WHAT ARE THE TICKET PRICES ON HOLIDAYS THAT FALL ON WEEKDAYS?

Tickets are available at weekday rates from Monday to Thursday, weekend rates from Friday to Sunday, and weekend rates on holidays falling on weekdays.


IS THERE A LOST & FOUND?

Yes. Please, inquire about any lost items at the cash desk at the main entrance if you happened to lose any of your belongings. Unfortunately, we cannot disclose any information about lost items on the phone, by e-mail or FaceBook messages.


IS THERE ACCOMMODATION?

There is a camping site near the main entrance, next to Öböl Strand. Inquire or make reservations at booking.com or lupacamping.hu.


WHAT IS THE DIFFERENCE BETWEEN THE TWO BEACHES?

Öböl Strand is a vintage waterside experience, while Lupa Beach is more like a seaside with a sandy beach, palm trees as well as experience galore on water and on land.


CAN I PAY WITH MY TOPPED UP WRISTBAND THE NEXT DAY?

Claim your refund at the exit on the same day you visit the beach. The money left on your wristband will not be available to spend the next day.


WHERE CAN I CHARGE MY WRISTBAND?

At every entrance and on the ground floor of the Main Building within the beach.


ARE THERE DRESSING CABINS AT THE BEACH?

There is a large dressing cabin area in the Main Building and a smaller one at the land tongue, both with showers and toilets. There are showers scattered all around the beach. There is a dedicated toilet for children near the playground.


WHERE CAN I RENT SPORTS EQUIPMENT? HOW MUCH IS THE RENT?

Equipment rental is on the ground floor of the Main Building. The first hour of equipment and track use is free, you only have to leave a refundable security deposit.


CAN I BRING MY DOG TO THE BEACH?

Unfortunately, you cannot bring any animals to the beach due to the regulations.


CAN I PAY BY BANK CARD?

Yes, everywhere at the beach.


IS THE BEACH CHILDREN FRIENDLY?

There is a dedicated beach area with shallow water rounded off for children. There are dedicated toilets and a nappy changing room, a playground and water adventure park for families.


Mi a különbség a két strand között?

Az Lupa Öböl egy klasszikus vízparti élményt ad, míg a Lupa Beach-en pihenve elragadhat a tengerparti érzés homokkal, pálmákkal és számos vízi és szárazföldi élménnyel. A Lupa Öböl az Eurovelo 6-on található kerékpáros bejáraton keresztül is elérhető.


A karszalagra feltöltött pénz másnap is lefogyasztható?

Másnap a karszalagra töltött pénz nem használható. A kijáratnál lehet visszakérni a megmaradt összeget a jegyvásárlás napján.


Hol tudok pénzt feltölteni?

Az összes bejáratnál, illetve a strand területén a Főépület alsó szintjén.


Vannak öltözők a strandon?

Van egy nagy - Főépület - és egy kisebb - földnyelv eleje - férfi és női öltöző, zuhanyzókkal és mosdókkal. Ezenkívül a strand több pontján találtok zuhanyzókat. A játszótér mellett külön mosdó van kialakítva gyermekek részére.


A sporteszközöket hol és mennyiért lehet bérelni?

A strand területén a Főépület földszintjén van a kölcsönző. Minden első óra ingyenes a pályákra és az eszközökre is, csupán kauciót kell adni.


Kutyát be lehet vinni a strandra?

A hatályos jogszabályok miatt sajnos állatot nem lehet a strand területére behozni.


Bankkártyával lehet fizetni?

A strand területén mindenhol lehet kártyával fizetni.


Gyerekbarát a strand?

Van külön gyerek rész, egy lekerített öböl, ahol a víz végig sekély. Külön gyerek mosdó és pelenkázó, valamint játszótér és vízi kalandpark várja a családokat.


Van-e ingyenes terület?

Az Eurovelo 6 felől érkező kerékpárosoknak egy ingyenes kerékpáros pihenő áll rendelkezésükre, ahonnan közvetlenül elérhető a Lupa Öböl. A pihenőben számos ingyenes szolgáltatást vehetnek igénybe a kerékpárral érkezők: fedett parkoló, elektromos kerékpár töltő, szervizállvány, pumpa, lánckenő olaj, kulacstöltő, lakatkölcsönzési lehetőség.


Hol tudom tárolni a kerékpárom?

Mindkét bejáratunknál található kerékpárparkoló. Lakat ingyenesen kölcsönözhető letét fejében a kerékpáros pihenőben. (A strand területére sajnos nem hozható be kerékpár.)


Megközelítés

Tömegközlekedéssel

Az 5-ös számú HÉV-vel Budakalász állomásig, majd onnan mintegy 20 perces sétával, illetve

A budakalászi HÉV megállótól elektromos Lupa kisbusszal is jöhetsz, melynek menetjegy ára 200Ft/fő.

Autóval

Budapest felől a 11-es főúton Szentendre irányában a Lupa-szigeti leágazásnál jobbra kell fordulni a Duna felé - a Lupaszigeti úton haladva -, és a tábláinkat követve lehet eljutni a főbejáratnál található főparkolóba.

Biciklivel

Budapest felől a 11-es főúton Szentendre irányában a Lupa-szigeti leágazásnál jobbra kell fordulni a Duna felé - a Lupaszigeti úton haladva -, és a tábláinkat követve lehet eljutni a főbejáratnál található főparkolóba.

Parkolás

A parkolók minden nap 0-24 időszakban üzemelnek.

Parkolási díjak: 200Ft/óra, maximum 1.500Ft/alkalom.

Partnerek

Kérdezz felelek

Magyarország támogatásával